Gimnazistai dalyvavo Panevėžio kolegijos konkurse „MOKSLEIVI, NEBŪK LAURAS, BŪK BAKALAURAS!“

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazistai dalyvavo Panevėžio kolegijos konkurse „MOKSLEIVI, NEBŪK LAURAS, BŪK BAKALAURAS!“

Vasario 6 d. Panevėžio kolegijoje vyko konkursas „MOKSLEIVI, NEBŪK LAURAS, BŪK BAKALAURAS!“, kuriame dalyvavo ir Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos komanda – „Jungtukai“.

Jungtukai11

 

Konkurso metu mokiniai atliko įvairias užduotis, susijusias su aukštuoju mokslu, skirtingomis mokslo sritimis. Užduotys reikalavo ne tik teorinių žinių, bet ir kūrybiškumo, gebėjimo dirbti komandoje. Taip pat mokiniai turėjo galimybę apžiūrėti kolegijos erdves, auditorijas.

Mūsų gimnazijos komanda konkurse pasirodė puikiai ir pelnė specialų Panevėžio miesto savivaldybės įsteigtą apdovanojimą už kūrybiškiausią Panevėžio miesto reklamą jaunimui. Mokiniai sukūrė lankstinuką, kuriame originaliai ir patraukliai pristatė Panevėžio miestą kaip puikią vietą gyventi, mokytis ir siekti savo svajonių.

Sveikiname komandos narius: Solveigą Kasiulytę, Miglę Bražinskaitę, Mantą Katkevičių ir Deividą Urbonavičių, su puikiu rezultatu ir džiaugiamės, kad mūsų gimnazijos mokiniai yra aktyvūs, kūrybiški ir domisi aukštuoju mokslu!

Karjeros specialistė Edita Strolienė

Prisijungę

Dabar svetainėje 58 svečiai ir narių nėra

Prisijungti