Gimnazijos moksleiviai dalyvavo susitikime su olimpiečiu, profesionaliu slidininku Mantu Strolia

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos moksleiviai dalyvavo susitikime su olimpiečiu, profesionaliu slidininku Mantu Strolia

Lapkričio 29 d. Panevėžio Raimundo sargūno sporto gimnazijos Ia ir Ib gimnazijos klasių mokiniai dalyvavo Bendradarbystės centro „Spiečius“ organizuojamose „Praktinėse verslumo dirbtuvėse“, kurių metu susitiko su olimpiečiu, profesionaliu slidininku, teigiamų įpročių ir sporto treneriu Mantu Strolia. 

Susitikimas su Strolia4

 

 Sportininkas nuoširdžiai pasidalino savo asmenine istorija ir motyvavo mokinius siekti savo tikslų. Jis pasakojo apie savo karjeros kelio paieškas, apie sunkumus ir iššūkius, su kuriais teko susidurti. Taip pat kalbėjo apie svarbą turėti tikslą, minčių galią ir discipliną.

 Susitikimo pabaigoje Mantas Strolia trims mokiniams padovanojo Elono Masko knygas „Tesla“, „SpaceX“ ir „Fantastinės ateities paieškos“. Sportininkas mokiniams priminė, kad knygose slypi didelė išmintis ir kaip svarbu kasdien bent po kelias minutes paskaityti.

Susitikimas_su_Strolia.jpgSusitikimas_su_Strolia1.jpgSusitikimas_su_Strolia2.jpgSusitikimas_su_Strolia3.jpgSusitikimas_su_Strolia4.jpgSusitikimas_su_Strolia5.jpgSusitikimas_su_Strolia6.jpg

 Karjeros specialistė Edita Strolienė, bibliotekininkė Dalia Karaliūnienė, istorijos mokytojas Viktoras Pociulis

Prisijungę

Dabar svetainėje 147 svečiai ir narių nėra

Prisijungti