Tęsiasi draugystė su „7bet-lietkabelio“ krepšininkais

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Tęsiasi draugystė su „7bet-lietkabelio“ krepšininkais

Lapkričio 24 d. Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje svečiavosi „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai Deividas Sirvydis ir Martynas Varnas, komandos komunikacijos specialistas Benediktas Petkus ir marketingo specialistė Indrė Cibulskaitė.

Lietkabelio krepsininkai gimnazijoje5

 

Mokiniai turėjo puikią galimybę pabendrauti su „7bet-Lietkabelio“ žaidėjais. Krepšininkai Deividas ir Martynas pasidalino su mokiniais savo gyvenimo patirtimi, papasakojo apie sportinio gyvenimo kasdienybę, sportininko karjeros planavimą.

Garsūs sportininkai atsakė į mokiniams rūpimus klausimus. Kūrybingiausius klausimus uždavę mokiniai Ema Milašiūtė ir Kevinas Adamonis bei socialinė pedagogė Solveiga Morkūnienė buvo garbingai apdovanoti „7bet-Lietkabelio“ marškinėliais.

Gimnazijos mokinių prezidentė Gabrielė Folkmanaitė padėkojo svečiams už šiltą ir nuotaikingą susitikimą bei įteikė simbolines gimnazijos dovanėles.

Mūsų mokiniai, dar geriau pažindami „7bet-Lietkabelio“ krepšininkus, vėl skubės stebėti rungtynių ir palaikyti savo mėgstamą komandą!

Lietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje1.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje2.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje3.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje4.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje5.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje6.jpgLietkabelio_krepsininkai_gimnazijoje7.jpg

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 96 svečiai ir narių nėra

Prisijungti