Susitikimas su Vidmantu Urbonu

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Susitikimas su Vidmantu Urbonu

Spalio 25 d. Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje svečiavosi Pasaulio ultratriatlono čempionas ir rekordininkas, ekologinių žygių ,,Vanduo – tai gyvybė“ , ,,Išgelbėkime sartus‘‘, Nemunas – mūsų gyvenimo linija‘‘ sumanytojas ir įgyvendintojas, nusipelnęs Lietuvos  treneris Vidmantas Urbonas.

Susitikimas su Urbonu2

 

Gimnazijos II a klasės mokiniai turėjo puikią progą  pasiklausyti apie tai, kokių išbandymų jam teko patirti ir kaip galima įveikti sunkumus, kaip stiprinti savo dvasią, apie būtinybę turėti svajonę ir turėti siekį, kiek jėgų reikia norint įveikti daugybę kilometrų dviračiu, plaukti lediniame vandenyje, nubėgti tūkstančius kilometrų.

Susitikimo metu pristatyta Vidmanto Urbono  parašyta autobiografinė knyga ,,Jūra- mano skaistykla“. Knygoje apžvelgiamas nueitas kelias nuo vaikystės kiemo gyvenimo iki pergalių siekimo.

Įdomu buvo klausyti sportininko Vidmanto Urbono pasakojimo. Tai žmogus, iš kurio galima daug ko pasimokyti. Ypač vertinga pasirodė sportininko mintis apie tai, kad sunkumus lengviau įveikti, kai eini į priekį mažais žingsneliais.

Esame dėkingi Vidmantui už šiltą susitikimą ir dovanotą gimnazijos  bibliotekai autobiografinę knygą.

Susitikimas_su_Urbonu.jpgSusitikimas_su_Urbonu1.jpgSusitikimas_su_Urbonu2.jpgSusitikimas_su_Urbonu3.jpg

Bibliotekininkė Dalia

Prisijungę

Dabar svetainėje 109 svečiai ir narių nėra

Prisijungti