Gimnazijos krepšininkės iškovojo sidabro medalius

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijos krepšininkės iškovojo sidabro medalius

Savaitgalį, gegužės 13-14 d. vyko lemiamos merginų A diviziono krepšinio kovos. Kaune dėl medalių kovojo keturios stipriausios Lietuvos jaunių U18 merginų čempionato ekipos, tarp kurių ir jungtinė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos ir Panevėžio Sporto centro komanda treniruojama Rimos Daunienės ir Ilonos Rimšienės.

Sidabro medaliai

 

Gegužės 13 d. merginų U18 finaliniame etape Panevėžio SC/RSSG rezultatu 74:55 nugalėjo Vilniaus KM I komandą ir pateko į finalą. Finale panevėžietės rezultatu 101:71 nusileido Kauno „Žalgirio“ I komandai ir iškovojo sidabro medalius.

„Nors didžiajame finale ir pralaimėjome, bet jaučiamės kaip čempionės. Šeštadienį nugalėdamos Vilniaus KM I komandą padarėme stebuklą ir šiandien džiaugiamės sidabro medaliais. Pats sezonas buvo sunkus,  daug lygiaverčių varžovų, bet mes kovojome ir nugalėjome“, -  po varžybų sakė trenerė R. Daunienė.  

Kaune vykusiame merginų U18 čempionate triumfavo aikštelės šeimininkės Kauno „Žalgirio“ krepšinio akademijos krepšininkės (trenerė Lina Dambrauskaitė). Trečioji vieta atiteko Vilniaus krepšinio mokyklai (VKM) ir ketvirtoji - Krepšinio akademijos „Saulė“ komandai.

Sveikiname krepšininkes ir jų trenerę iškovojus garbingą antrąją vietą!

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 45 svečiai ir narių nėra

Prisijungti