Edgaras Trotenskis tapo V. Karpačiausko bokso turnyro nugalėtoju

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Edgaras Trotenskis tapo V. Karpačiausko bokso turnyro nugalėtoju

Lapkričio 4 – 6 dienomis Panevėžio „Cido“ arenoje vyko XXII tarptautinis V. Karpačiausko bokso turnyras. Jame dalyvavo virš 60 boksininkų iš Ukrainos, Armėnijos, Švedijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos.

E Trotenskis1

 

Svorio kategorijoje iki 60 kilogramų turnyro nugalėtoju tapo Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos auklėtinis Edgaras Trotenskis. Šioje svorio kategorijoje dėl nugalėtojo titulo varžėsi septyni boksininkai. Pusfinalyje Edgaras pirštines surėmė su Estijos jaunių pirmenybių nugalėtoju Maksimu Tsvetkovu. Pirmajame raunde vyko lygi kova, o antrame ir trečiame Edgaras tris kartus varžovą pasiuntė į nokdauną ir jo pranašumas niekam nekėlė abejonių.

Finalinė kova su Ukrainos boksininku Leonidu Zincovu prasidėjo atsargiai, kol Edgaras nepradėjo aktyviau kovoti ir rinkti taškų greitomis abiejų rankų serijomis. Pasibaigus trims raundams, vienbalsiu teisėjų sprendimu pergalę ir turnyro nugalėtojo taurę bei piniginį prizą iškovojo gimnazijos auklėtinis Edgaras Trotenskis.

Jau 22-us metus Panevėžyje organizuojamas Vitalijaus Karpačiausko vardo tarptautinis bokso turnyras sukviečia dalyvius iš įvairių pasaulio šalių. Kiekvienais metais keliant turnyro meistriškumo lygį sulaukiama labai stiprių kovotojų tiek iš Lietuvos, tiek iš užsienio.

E Trotenskis

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 112 svečių ir narių nėra

Prisijungti