Vakarojimas su krepšinio kamuoliu

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Vakarojimas su krepšinio kamuoliu

Rugsėjo 14 d. 19 val. Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje vyko naktinis 3x3 krepšinio turnyras bei „Tritaškio karalienės ir karaliaus rinkimai“. Komandą turėjo sudaryti 6 asmenys - 4 žaidėjai ir 2 sirgaliai.

Naktinis krepsinis32

 

Susirinko 8 komandos: ,,4 MUŠKIETININKAI“, ,,GELINIAI NAGUČIAI“, ,,TANKISTAI“, ,,AUGUSTAS & DRAUGAI“, „PATYRĘ“, „SARGŪNO WIZARDS“, „HIPOPOTAMŲ LUOMAS“, „UŽ BOKSĄ“.

Turnyre dalyvavo penkios vaikinų, viena trenerių ir dvi merginų komandos, kurios buvo suskirstytos į A ir B pogrupius. A pogrupyje pranašiausi buvo „TANKISTAI“, B – „SARGŪNO WIZARDS“.

VII ir VIII vietas pasidalino „GELINIAI NAGUČIAI ir „UŽ BOKSĄ“, V ir VI vieta dalinosi „4 MUŠKIETININKAI“ ir „PATYRĘ“, IV vieta atiteko komandai „HIPOPOTAMŲ LUOMAS“, III vieta – „AUGUSTAS & DRAUGAI“. Finale „TANKISTAI“ nurungė savo priešininkus „SARGŪNO WIZARDS“ ir tapo čempionais. Tritaškių karaliumi tapo Marius Barauskas, o karalienė – Kamilė Žukaitė.

Vakarojimas su krepšinio kamuoliu visiems dalyviams suteikė gerų emocijų, leido trumpam atitrūkti nuo kasdienės rutinos ir namų darbų ruošos.

Visus rezultatus rasite ČIA.

Vakarojimas su krepšinio kamuoliu finansuojamas projekto ,,Sporto salės įrangos atnaujinimas“ lėšomis, kuris bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas ir Panevėžio miesto savivaldybės projekto neigiamų socialinių veiksnių ,,Stok-pagalvok-veik“.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 37 svečiai ir narių nėra

Prisijungti