Buvusi gimnazijos auklėtinė Olivija Baleišytė Tokijo žaidynėse užėmė 17-ąją vietą

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Buvusi gimnazijos auklėtinė Olivija Baleišytė Tokijo žaidynėse užėmė 17-ąją vietą

Paskutinė  iš Lietuvos sportininkų Tokijo žaidynėse startavusi dviratininkė Olivija Baleišytė galutinėje daugiakovės (omniumo) įskaitoje užėmė 17-ąją vietą.

O Baleisyte256

 

Nuotraukos autorius: Kipras Štreimikis

 

„Vos atvykusi galvojau, kad svarbiausia finišuoti, po to – nebūti paskutinei ir aplenkti bent vieną dalyvę. O kai likus vienai rungčiai rikiavausi keturiolikta, jau tada pradėjau galvoti apie rimtesnę kovą. Gaila, kad nukritau į 17-ąją vietą. Labai norėjosi išlikti bent 16-tuke. Bet negaliu savęs teisti, nes apetitas auga bevalgant. Todėl mintys dvejopos. Šiek tiek save graužiu“, - po varžybų sakė O. Baleišytė.

Besimokydama Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje O. Baleišytė yra tapusi Europos jaunių treko čempionato pirmos, antros ir trečios vietos nugalėtoja, Europos jaunimo čempionato trečiosios vietos laimėtoja, individualaus persekiojimo 2 km rungtyje pasaulio rekordininkė ir t.t.

O.Baleišytė pernai Bulgarijoje vykusio Europos čempionato daugiakovėje buvo šešta, o Italijoje surengtų Europos jaunimo pirmenybių daugiakovėje iškovojo bronzos medalį.

Iš Japonijos sportininkė skrido tiesiai į Italiją, Milaną. Iš ten į aukštikalnes – Livinją, kur su savo plento komandos „Aromitalia-Basso Bikes-Vaiano“ drauge Inga Češuliene 19 dienų dalyvaus treniruočių stovykloje. Po to laukia plento Europos čempionatas, o dar vėliau vyks Europos ir pasaulio treko čempionatai.

LTOK, LDSF ir Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje vienas svečias ir narių nėra

Prisijungti