Į Pasaulio jaunių čempionatą vyks du gimnazijos auklėtiniai

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Į Pasaulio jaunių čempionatą vyks du gimnazijos auklėtiniai

Gegužės 28-30d. Trakuose vyko Lietuvos jaunių ir jaunimo čempionatas kur dalyvavo ir gausi Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos komanda. Šios varžybos svarbios ir tuo, kad jose vyko atranka į Pasaulio jaunių ir jaunimo čempionatą (vyks rugsėjo 3-6d. Portugalijoje). Į Pasaulio čempionatą vyks nedidelė Lietuvos komanda, tad ypatingai smagu, kad net du mūsų gimnazijos auklėtiniai iškovojo teisę atstovauti šaliai.

Baidares 12

 

Rytis Sakalauskas su Heraldu Kairiu laimėjo visus tris nuotolius (1000, 500 ir 200m) dviviečių baidarių rungtis ir taip užsitikrino teisę startuoti Pasaulio jaunių čempionate. Be absoliutaus dominavimo dviviečių rungtyse, Rytis Sakalauskas laimėjo baidare vienviete 1000 ir 500m rungtis, o jo dvivietės porininkas Heraldas Kairys abejose rungtyse buvo antras.

Baidarių dviviečių 200m rungtyje Nedas Kraujalis su Linu Bukausku (PSC) permainingoje kovoje iškovojo trečią vietą. Čempionu Nedas Kraujalis tapo kartu su Ryčiu Sakalausku, Heraldu Kairiu ir Linu Bukausku (PSC) užtikrintai laimėję 200m baidarių keturviečių rungtį. 500m nuotolyje Rytis Sakalauskas su Heraldu Kairiu, Linu Bukausku (PSC) ir Vakariu Vronevskiu (PSC) taip pat tapo nugalėtojais. Tokiu būdu Rytis iškovojo net septynis aukso medalius, o Heraldas Kairys penkis aukso ir du sidabro apdovanojimus.

Orestas Rimšas kartu su Martynu Grybe, Nedu Kraujaliu ir Tomu Chainausku (PSC) iškovojo trečią vieta baidare keturviete 1000m nuotolyje.

Puikiai sekėsi ir mūsų merginoms. Jonė Vidutytė nugalėjo su įgulos draugėmis baidare keturviete 1000 ir 500m rungtyse, o baidare dviviete 500m nuotolyje liko antra. Jonei tai pirmos tokios sėkmingos varžybos. Jos klasiokė Paulina Timoščenko su įgulos draugėmis buvo nepralenkiama 200m rungtyje baidare keturviete, o 500m nuotolyje baidare keturviete liko antra.

Šiuo metu Rytis su Heraldu ruošiasi birželio gale vyksiančiam Europos jaunių čempionatui kuriame turėjo startuoti ir Norbertas Vaitkus, tačiau dėl traumos šias varžybas Norbertui teks praleisti.

Visi Lietuvos jaunių ir jaunimo rezultatai ČIA.

Daugiau nuotraukų ČIA.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 47 svečiai ir narių nėra

Prisijungti