Gimnazijoje vyko netradicinių sporto šakų žaidynės

slaidas1
slaidas2
slaidas3
slaidas4
slaidas5
slaidas6
slaidas7
slaidas8
slaidas9
slaidas10
slaidas11
slaidas12
slaidas13
slaidas14
slaidas15
slaidas16
slaidas17
slaidas18
slaidas19

Gimnazijoje vyko netradicinių sporto šakų žaidynės

Pirmadienį Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje vyko sporto diena - ,,Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos netradicinių sporto šakų žaidynės“.

Sporto diena

 

Pasak krepšinio trenerio Tado Mykolaičio egzamino metu buvo nuspręsta netrukdyti mokytojams bei abiturientams ir surengti sporto dieną Panevėžio Kultūros ir poilsio parke, tinklinio aikštelėje. Sporto šventėje dalyvavo visi gimnazijos auklėtiniai, kurie nebuvo išvykę į stovyklas ar varžybas.

„Buvo labai smagu - geras oras, gera nuotaika geros emocijos. Kad ir ekspromtu, bet gavosi labai šauni sporto šventė. Labai smagiai ir naudingai praleidome laiką“, - po varžybų sakė krepšinio treneris T. Mykolaitis.

Trenerio teigimu sporto dienos renginiuose dalyvavo per 60 gimnazijos sportininkų. Susiskirstę į komandas, kurias sudarė 7 mokiniai ir kurioje privalėjo būti 1 aštuntos klasės mokinys, 1 mergaitė ir ne daugiau kaip 2 vienuoliktokai, varžėsi reakcijos su kamuoliuku, disko metimo, virvės traukimo ir tinklinio rungtyse.

Reakcijos su kamuoliuku rungtyje nugalėjo „Alio Valio“ komanda. Antri liko „Sunkieji“, treti – „34 Kambarys ir svečiai“, ketvirti - „VIK“. Penktąją vietą pasidalino  „Velniai“ ir „Šmėklos“.

Tinklinio varžybose nugalėjo „Velniai“. Antroji vieta atiteko komandai „34 kambarys ir svečiai“, trečioji komandai „Sunkieji“, o ketvirtoji – „VIK“. Penktą vietą pasidalino „Alio Valio“ bei „Šmėklos“.

Disko metimo rungtyje stipriausia buvo „Šmėklų“ komanda, antri – „VIK“, treti – „Alio valio“ ir ketvirti – „34 Kambarys ir svečiai“. Penktoji vieta atiteko „Sunkiesiems“ bei „Velniams“.

Virvės traukimo rungtyje nugalėjo „VIK“ komanda. Antroji vieta atiteko komandai „Sunkieji“, trečioji – „Šmėkloms“ ir ketvirtoji – „Alio valio“ komandai. Penktąja vieta pasidalino „34 kambarys ir svečiai“ bei „Velnių“ komanda.

Bendroje įskaitoje nugalėtojais pripažinta komanda „VIK“, antroji vieta atiteko „Šmėkloms“, trečioji – „Sunkiesiems“, ketvirtoji – „Alio valio“ komandai. Penktoji vieta atiteko komandai „34 kambarys ir svečiai“ bei šeštoji – „Velniams“.

Nugalėtojai bus apdovanoti Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos suvenyrais bei prizais.

Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos informacija

Prisijungę

Dabar svetainėje 132 svečiai ir narių nėra

Prisijungti